THERAPIE VOOR JONGEREN - THERAPIE VOORHOUT OF ONLINE

Ook jongeren zijn van harte welkom in mijn praktijk in Voorhout. Vind je het prettiger om vanuit jouw vertrouwde omgeving middels videobellen online-therapie te volgen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Problemen en vragen waar ik met jou aan kan werken zijn bijvoorbeeld depressieve gevoelens, gebrek aan zelfvertrouwen, faalangst, gedragsproblemen, pesten, scheiding, problemen met je ouders of school, lastige emoties zoals boosheid of verdriet.

Sommige periodes in je leven zijn moeilijk, vervelend of zelfs pijnlijk. Door alle veranderingen in je omgeving en in je lichaam kun je het overzicht kwijtraken en erg onrustig worden. Er worden steeds maar nieuwe eisen aan je gesteld waardoor je over van alles kunt gaan twijfelen. Het lijkt alsof veel mensen jou ook niet begrijpen.

Psychosociale counseling en therapie kan dan een manier zijn om positieve groei in jouw leven in gang te zetten. We gaan samen op zoek naar oplossingen die binnen jouw mogelijkheden vallen en die passen bij jouw leeftijd. Belangrijk is dat we werken op een manier waar jij je goed bij voelt! We gaan op zoek naar jou; waarom je doet zoals je doet en waarom je denkt zoals je denkt. Net als bij volwassenen leg ik de nadruk op jouw eigen mogelijkheden en krachten en kijken we vooral hoe jij zelf je leven weer goed in kunt richten. Vaak liggen de oplossingen al in jou zelf maar lukt het je niet om deze naar boven te halen.

Wanneer je vooral worstelt met jouw profielkeuze, studiekeuze of beroepskeuze kan een Student Profiel Analyse je verder helpen. Deze analyse kun je thuis of bij mij in de praktijk invullen en geeft je meer inzicht in wie je echt bent, waar je energie van krijgt en wat bij jou past. Wanneer je op de link klikt lees je meer informatie.