OVER MIJ

Mijn naam is Karin Plas en ik ben in 1971 in Roosendaal geboren. Vanuit Roosendaal ben ik via Breda, Aruba, Den Bosch en Curaçao terecht gekomen in Noordwijk. Ik woon hier met mijn man en mijn twee kinderen.

Ik ben mijn professionele loopbaan gestart in het onderwijs, waar ik met veel plezier als leerkracht, leerplanontwikkelaar en accountmanager heb gewerkt. Tevens heb ik langdurig als trainer en adviseur gewerkt voor een psychotechnisch adviesbureau, waar ik trainingen gaf over persoonlijkheid analyses. Met name als adviseur had ik intensief contact met een verscheidenheid aan cliënten. Tijdens persoonlijke ontwikkelingstrajecten analyseerde ik hun gedrag en ging op zoek naar achterliggende drijfveren en kwaliteiten.

Dit was voor mij een eerste motivator voor verdere verdieping in psychologie en gedrag. Om mensen op professionele wijze te kunnen begeleiden, heb ik eerst de opleidingen Praktische Psychologie en Klinische Psychologie I en II afgerond. Daarna heb ik Psychologie & Communicatie - de vakrichting HBO Psychosociaal Counselor & Therapie - gestudeerd. 

Om mij zo breed mogelijk te ontwikkelen, heb ik ervoor gekozen mijn praktijkstage van een jaar als online-therapeut te vervullen bij de Stichting 113Online. Bij het werken met suïcidale mensen, hun naasten, betrokkenen en nabestaanden, heb ik ervaren dat ook chat een krachtig middel kan zijn binnen counseling en therapie. 

Reeds tijdens mijn studie werd mijn verlangen om een eigen praktijk te starten steeds sterker. Het heeft mij altijd een goed gevoel gegeven wanneer anderen mede dankzij mijn inspanningen en oprechte aandacht een stap verder komen. Met mijn praktijk voor Psychosociale Counseling en Therapie volg ik mijn passie!   

Ik sta open voor iedereen die gemotiveerd is om aan zichzelf te werken. Dus loop je tegen problemen aan of kom je er alleen niet uit, dan kijk ik graag samen met jou wat je nodig hebt om weer richting te geven aan je leven.